Ciolacu, despre Cîțu: Personaj pasionat de filme cu mafioți, selfie-uri și atins de paranoia găurilor

57
2 minute de lectură
Marcel Ciolacu Sursa: Facebook

Urmăriți-ne și pe Facebook

Marcel Ciolacu a spus că Florin Cîțu este un personaj bizar „atins de paranoia găurilor”, pasionat de selfie-uri și filme cu mafioți, care nu și-a intrat în rolul de ministru al Finanțelor. Social-democratul îl întreabă pe Ludovic Orban dacă regretă că nu l-a înlocuit pe Cîțu, după avizul negativ.

„I-am dat șansa lui Ludovic Orban să îl schimbe pe Cîțu de la Finanțe, după avizul negativ dat de Parlament. Știam că va fi un dezastru. N-a vrut! Astăzi vedem un personaj bizar pasionat de filme cu mafioți, selfie-uri și atins de paranoia găurilor și deficitelor bugetare cum face tot felul de declarații iresponsabile despre finanțele țării, infirmate de toți specialiștii și partenerii internaționali (Banca Mondială, agenția de rating Fitch etc)”, a scris Marcel Ciolacu, vineri, pe Facebook.

Președintele Camerei Deputaților mai spune că fiecare prostie pe care o scoate pe gură Florin Cîțu are efecte negative asupra economiei.

„Adevărul este că Florin Cîțu este un inadecvat care încă nu a intrat în costumul de ministru și nu înțelege că acum reprezintă statul și nu mai este un guraliv galeș de pe Facebook care cerșește atenție ca până acum. Iar fiecare prostie pe care o scoate zilnic pe gură are acum consecințe în economie și vedem cum a «reușit» deja să destabilizeze moneda națională, să avem un curs valutar la un maxim istoric sau să crească dobânzile la adresa României”, a completat Marcel Ciolacu.

„Cum e, Ludovic?! Acum regreți că ai ignorat Parlamentul?! Ne vedem la buget!”, îl mai întreabă Ciolacu pe prim-ministrul României.

Florin Cîțu a anunțat joi că analizează sesizarea procurorilor pentru constituirea unui grup infracțional organizat în domeniul financiar de către persoane din PSD, care au folosit două variante de buget, asemenea gangsterului Al Capone.

Urmăriți-ne și pe Facebook

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele