Conflictul visceral dintre Turcescu și Paleologu

59
3 minute de lectură

Robert Turcescu, deputat PMP, l-a atacat pe Theodor Paleologu, fostul prezidențiabil al partidului, după ce acesta din urmă a declarat că nu este membru PMP. „Un pic de respect pentru munca tuturor celorlalți colegi din PMP ai putea să arăți”, i-a replicat Turcescu. transmite Mediafax.

„Paleologu dixit, interviu la Cafeneaua Nației, pe Prima Tv: «Slavă Domnului, eu nu sunt în PMP!». Ia uite unde era gogoașa înfuriată! Da’ ce, micuțule, îți pute partidul asta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ți-e, mă, rușine? Zeci de mii de membri PMP au tras în campania asta pentru tine de le-au sărit ochii din cap și tu le dai cu flit?”, a scris Robert Turcescu, pe Facebook.

Paleologu dixit, interviu la Cafeneaua Nației, pe Prima Tv: "Slavă Domnului, eu nu sint in PMP!".Ia uite unde era…

Publicată de Robert Turcescu pe Miercuri, 13 noiembrie 2019

„Eu nu ți-am făcut campanie pentru ca acum două luni, la sediul partidului, când te-am auzit că vrei să candidezi INDEPENDENT, doar susținut de PMP, am intuit exact ce loază ești. Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalți colegi din PMP ai putea să arăți, mai, gogoașă înfuriată!”, a completat deputatul PMP.

În emisiunea Cafeneaua Nației, Paleologu, întrebat dacă va face politică mai departe, a declarat: „Mă voi ocupa de fundație în continuare, fundația Paleologu face exact ce am spus că voi face ca președinte- Educație. (…) E de datoria mea să susțin candidații PMP la locale și parlamentare și introducerea PMP într-o coaliție mai largă de forțe. Turcescu e problema internă a PMP, să se spele cu el pe cap. Slavă Domnului, nu sunt în PMP și nu am de gestionat asemenea persoane. A fost constant împotriva candidaturii mele”.

Aceeași poziție este asumată și în reacția de astăzi a lui Paleologu de pe pagina sa de Facebook: „Nu «îmi pute» deloc PMP-ul, așa cum spune Turcescu. În schimb, poate că «îi pute» partidului un asemenea om. Tocmai asta spuneam ieri la Cafeneaua Nației: Turcescu e o problemă internă a PMP-ului și slavă Domnului că nu trebuie să gestionez eu astfel de persoane. Este, mai exact, o problemă de igienă.”■

Urmăriți-ne și pe Facebook!

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele