Congresul PSD a votat modificarea statului partidului și a validat candidaturile

57
1 minut de lectură

Social-democrații au adoptat, cu unanimitate de voturi, modificarea statutului partidului. În Congres au fost validate, tot cu unanimitate de voturi, și candidaturile pentru funcțiile de președinte, președinte executiv și secretar general al formațiunii, precum și reînscriere lui Eugen Teodorovici.

Cu unanimitate de voturi a fost decis și reînscrierea candidaturii lui Eugen Teodorovici pentru funcția de președinte executiv, chiar dacă vineri acesta anunțase că se retrage din competiția internă.

La Congresul extraordinar sunt prezenți 3.961 delegați

„Cu unanimitate de voturi modificarea la statut a fost adoptată”, a anunțat Florin Iordache.

Schimbările la statut vizează modificarea alegerii, revocării președintelui PSD, prin vot secret, în Congres și regulamentul pentru desemnarea candidatuui formațiunii la prezidențiale.

Congresul a aprobat candidaturile pentru cele trei funcții de conducere în partid. Astfel, pentru funcția de președinte al PSD candidează Viorica Dăncilă, Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu și Ecaterina Andronescu.

Daniel Suciu, Daniel Florea, Sorin Bota și Eugen Teodorovici sunt candidații înscriși pentru funcția de președinte executiv, iar pentru cea de secretar general, CEx i-a validat pe Codrin Ștefănescu, Gabriel Petrea, Mihai Fifor, Felix Stroe și Rodica Nassar.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele