Contradezbaterea Vioricăi Dăncilă, astăzi de la ora 18

38
1 minut de lectură
Foto: Bogdan Cristel

Liderul PSD Viorica Dăncilă invită presa la o dezbatere, de la ora 18.00, în Parlament, înainte de evenimentul organizat de prezidențiabilul PNL Klaus Iohannis. Anunțul a fost făcut de biroul de presă al PSD, informează Mediafax.

Dezbaterea are loc înaintea evenimentului organizat de Klaus Iohannis, la Biblioteca Centrală Universitară, cu politologi, jurnaliști și formatori de opinie.

Liderul PSD a susținut luni seară că ia în calcul varianta de a participa la eveniment, însă șeful statului susține că aceasta nu va fi primită. Evenimentul este programat pentru ora 19:00.

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat că discuția dintre Klaus Iohannis și invitați va dura în jur de două ore și este organizată de PNL. Pe de altă parte, jurnaliștii acreditați pe instituția prezidențiale pot participa la eveniment, dar nu vor fi lăsați să pună întrebări.

În sală se vor afla și studenți, echipa de campanie a PNL și consilieri prezidențiali.

Radu Tudor, Moise Guran, Cristina Șincai sunt trei dintre jurnaliștii care au fost invitați să adreseze întrebări la discuția cu președintele Klaus Iohannis. La fel ca în cazul interlocutorilor, surse politice spun că lista de studenți și profesori prezenți a fost aprobată în prealabil.■

Urmăriți-ne și pe Facebook

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele