Cumpănașu: Este o pistă falsă. Persoana care reclama că deține fetele a fost prinsă și audiată

345
1 minut de lectură

Alexandru Cumpănașu a anunțat că a colaborat cu procurorii și serviciile de informații pentru a surprinde în flagrant o persoană care a contactat mama Alexandrei și i-a cerut bani pentru a o elibera pe minoră, dar și pe Luiza. Persoana a fost prinsă și audiată, pista fiind una falsă, informează Mediafax.

“De 5 zile am colaborat personal cu procurorii și serviciile de informații pt organizarea unui flagrant în cazul unei persoane care a sunat la mama Alexandrei cerând bani pt eliberarea Alexandrei și Luizei!!!. Chiar dacă speranța a fost mică totuși am sperat. Felicit DIICOT și serviciile care au colaborat la acest caz. Persoana care reclama că deține fetele a fost prinsă și audiată!!. Din păcate este o pistă falsă dar eu sper să plătească cu pușcăria pt modul în care s-a jucat cu sentimentele familiei și speranțele tuturor!!!! Vă rog să nu difuzați vocea mamei Alexandrei!”, a scris unchiul Alexandrei, pe Facebook, potrivit Mediafax.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) și apoi le-a ars cadavrele.

Analiza INML arată că oasele găsite de anchetatori în casa lui Dincă au ADN-ul Alexandrei. În privința oaselor găsite în pădure, la indicațiile lui Dincă, rezultatele analizei sunt așteptate în cursul zilei de vineri.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele