Dăncilă, despre scenariul în care Firea ar candida: “Vom avea o discuție”

105
1 minut de lectură

Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că, dacă Gabriela Firea va anunța că va candida la prezidențiale, acest aspect va fi discutat în cadrul Comitetului Executiv Național. Ea a adăugat că prezidențiabilul PSD va trebui să fie susținut de toate organizațiile județene, informează Mediafax.

“Gabi Firea nu și-a anunțat candidatura. Dacă și-o va anunța vom avea o discuție în cadrul Comitetului Executiv național. Vom face o evaluare a fiecărui candidat și vom vedea care din cei care vor să candideze au susținerea organizațiilor din teritoriu, pentru că este o luptă grea, în care trebuie să fim foarte implicați și cred că în această luptă cel care va candida pentru alegerile prezidențiale trebuie să aibă alături toate organizațiile județene pentru a putea vorbi despre victorie”, a afrimat Viorica Dăncilă, la Bistrița.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat joi, la emisiunea Marius Tucă Show, că va candida la prezidențiale doar dacă PSD, ALDE și Pro România o vor considera cea mai bună soluție pentru zona de centru stânga.

Viorica Dăncilă a anunțat că PSD va avea propriul candidat la alegerile prezidențiale, însă ăși dorește susținerea ALDE și Pro România.

Congresul PSD pentru alegerea candidatului la prezidențiale are loc pe 3 august.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele