VIDEO Dăncilă, gafe în Suceava: Suntem în Hunedoara. Plus confuzia legată de metrul de autostradă

1 minut de lectură

Prim-ministrul Viorica Dăncilă se află marți la Suceava, într-o vizită care a început cu o gafă de proporții, scrie publicația locală Suceavalive.ro. Potrivit sursei citate, Dăncilă a confundat Suceava cu Hunedoara, județ situat la aproape 500 de kilometri distanță. „Suntem într-o vizită de lucru în județul Hunedoara”, a declarat premierul, în deschiderea intervenției sale.

Suceavalive.ro mai notează că Viorica Dăncilă a întâmpinat probleme și cu localizarea metrului de autostradă construit de un antreprenor din judeul pe care îl vizitează.

Astfel, ea fost întrebată de jurnaliști dacă se va deplasa și în zona respectivă, în drumul său spre Vaslui. Moment în care răspunsul șefei Guvernului a fost că va vedea în ce măsură programul de la Vaslui îi va permite acest lucru.

Presa i-a atras atenția că metrul de autostradă construit de antreprenorul Ștefan Mandachi nu e în Vaslui, ci în Suceava.

Citiți și: VIDEO | Cea mai proaspătă ironie făcută de Ștefan Mandachi. Dragnea și Iohannis, într-un videoclip lansat de românul care a făcut 1 m de autostradă. Erau 0 km. S-au dublat

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele