Dăncilă, răspuns categoric la întrebarea dacă PSD îl testează și pe Tăriceanu la prezidențiale

223
2 minute de lectură

Viorica Dăncilă a anunțat că în sondajele interne PSD pentru desemnarea prezidențiabilului va fi testat și un candidat comun PSD-ADE. Întrebată dacă va fi introdus în sondaje numele lui Căln Popescu Tăriceanu, Dăncilă a răspuns “Sigur”, potrivit Mediafax.

“Candidatul trebuie să fie cel sau cu cele mai multe șanse. În sondaje vom introduce toți colegii care și-au exprimat dorința de a candida, dar și un candidat comun al PSD ALDE pentru a vedea care e opinia electoratului și decizia o vom lua împreună în forul statutar”, a spus Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Chestionată cu privire la candidatul comun și dacă va fi numele lui Călin Popescu Tăriceanu, Dăncilă a spus: “Sigur! Vrem să facem un sondaj mai amplu pentru a vedea unde pornim și unde vrem să ajungem. E clar, vrem să câștigăm, vrem să vedem de la ce procente pornim”.

Întrebată dacă ar vrea să fie printe prezidențiabili, Dăncilă a răspuns: “Nu am luat în calcul acest lucru. Fac un sondaj pentru cei care vor să candideze. O să figurez alături de alți lideri ai partidelor politice pentru a vedea cum ne poziționăm la nivel de lideri de partide”.

Până la această oră, din PSD și-au anunțat intenția de a fi testați Eugen Teodorovici, Liviu Pleșoianu și Șerban Nicolae. Totodată, Mihai Fifor a lăsat de înțeles că poate fi interesat.

Viorica Dăncilă este, deocamdată, singurul candidat pentru președinția PSD, congresul urmând să aibă loc în weekendul viitor. Dăncilă spune că își invitaă și alți colegi să intre în competiție.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele