Dăncilă:Cred că e importantă echipa care va conduce acest partid

11
2 minute de lectură

Viorica Dăncilă a ajuns la Sala Palatului, unde urmează să se desfășoare Congresul PSD, însoțită de Mihai Fifor și Eugen Teodorovici. Ea a declarat că are emoții, este pregătită și are încredere în colegii de partid, potrivit Mediafax.

„Am emoții. Sunt pregătită. Am încredere în colegii mei. Cei care vor întruni votul colegilor vor conduce PSD spre victorie. Voi fi un om echilibrat și în același timp un om ferm. PSD are nevoie de echilibru, dar și de decizii ferme. Cred că e importantă echipa care va conduce acest partid. E nevoie ca deciziile să nu fie luate în grupuri restrânse, în fonduri statutare și prin decizii de partid”, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul nu a vrut să comenteze când a fost întrebată despre afirmațiile lui Marian Oprișan care a spus că aceasta ar fi fost „terorizată” de Liviu Dragnea.

Congresul extraordinar al PSD va avea loc, sâmbătă la Sala Palatului, iar social-democrații vor alege președintele, președintele executiv și secretarul general al partidului. Delegații formațiunii vor valida noul statut și proiectul politic al formațiunii.

La reuniunea social-democraților va participa și Călin Popescu Tăriceanu. De asemenea, la eveniment sunt așteptați să participe aproximativ 4.000 de delegați.

Comitetul Executiv al PSD a validat, vineri, candidaturile pentru cele trei funcții de conducere în partid. Astfel, pentru funcția de președinte al PSD candidează Viorica Dăncilă, Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu și Ecaterina Andronescu.

Daniel Suciu, Daniel Florea și Sorin Bota sunt candidații înscriși pentru funcția de președinte executiv, iar pentru cea de secretar general, CEx i-a validat pe Codrin Ștefănescu, Gabriel Petrea, Mihai Fifor, Felix Stroe și Rodica Nassar.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele