Deputatul Claudiu Năsui, noul președinte al USR București

55
1 minut de lectură

Deputatul USR Claudiu Năsui este noul președinte al USR București, după ce a câștigat alegerile interne din organizație și s-a impus din primul tur în fața celorlalți șase contracandidați. Năsui a obținut 556 din cele 1.102 voturi valabil exprimate, adică 50,4% din total. Năsui e considerat un apropiat al echipei care conduce acum USR, informează G4Media.ro.

„Am avut o campanie curată și pozitivă. Acum, USR București trebuie să fie unit și să câștige alegerile locale. Avem nevoie de o strategie prin care să avem un candidat unic la București cât mai repede. Nicușor Dan rămâne candidat al USR București pentru Primăria Capitalei. Vom avea nevoie de un candidat comun al Alianței. Și apoi de un candidat comun al opoziției“, a declarat Claudiu Năsui, noul președinte al USR București.

Pe locul doi s-a clasat deputatul Cristian Seidler cu 419 voturi, adică 38%. Acesta a fost urmat de Bogdan Stroe – 66 de voturi (5,9%), de Marian Bumbar – 14 voturi (1,2%), de Antonio Andrușceac și Costin Smighelschi – ambii cu câte 12 voturi (1%) și Mihnea Dobre – 7 voturi (0,6%).

Scrutinul intern s-a desfășurat pe durata de 3 zile.

Citiți articolul integral

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele