Dispută între Angela Gheorghiu și Gabriela Firea

Soprana Angela Gheorghiu și primarul Bucureștilor, Gabriela Firea, s-au lansat într-o dispută legată de plata unui concert care a avut loc în septembrie anul trecut.

132
1 minut de lectură

Soprana Angela Gheorghiu și primarul Bucureștilor, Gabriela Firea, s-au lansat într-o dispută legată de plata unui concert care a avut loc în septembrie anul trecut, precum și de solicitarea unor pretinse favoruri la plata taxelor și impozitelor.

Primarul Capitalei a acuzat-o pe Angela Gheorghiu că i-ar fi cerut intervenția pentru ștergerea unor datorii pe care le avea la plata taxelor și a impozitelor la Fiscul bucureștean, însă cântăreața a negat existența unei astfel de solicitări. Angela Gheorghiu a declarat că nu are rezidență fiscal în România, ci în Elveția. De cealaltă parte, primarul Capitalei a anunțat că i-a plătit sopranei pentru un concert care a avut loc anul trecut de Zilele Bucureștiului, circa 150.000 de euro. Este vorba despre un concert de o oră, care s-a ținut în Piața Constituției și la care publicul a avut acces liber.

Suma anunțată de primarul general făcea parte dintr-un contract care prevedea clauza de confidențialitate pentru nedivulgarea valorii sale, însă Angela Gheorghiu nu a anunțat dacă intenționează să apeleze la instanță în acest caz.

 

 

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele