Două femei îl acuză pe Joe Biden de comportament inadecvat

1 minut de lectură

O a doua femeie l-a acuzat pe fostul vicepreședinte american Joe Biden că ar fi atins-o într-un mod inadecvat, în timp ce democratul ia în calcul o posibilă candidatură la Casa Albă.

Amy Lappos a declarat că Biden i-a atins fața cu ambele mâini și și-a atins nasul de nasul ei, în urmă cu un deceniu. Noua acuzație vine după ce o altă femeie, Lucy Flores, a declarat că Biden a sărutat-o pe ceafă în timpul unui eveniment electoral, relatează BBC .

Joe Biden a reacționat spunând că nu crede că s-a comportat vreodată inadecvat.

Fostul senator din Delaware, care a ocupat funcția de vicepreședinte în timpul mandatului președintelui Barak Obama (2009 – 2017), este considerat a fi unul dintre posibilii candidați pentru nominalizarea democrată în perspectiva alegerilor prezidențiale de anul viitor.

Unii democrați au luat public partea lui Flores, în timp ce președintele Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, consideră că aceste acuzații nu trebuie să excludă o eventuală candidatură în 2020.

Marc Faur
Format ca artist plastic, Marc Faur a debutat în presă în anul 2001 ca jurnalist de externe la Agenția de știri Mediafax. Cariera sa profesională include publicații precum Realitatea Romanească și Libertatea. A mai colaborat la diferite reviste și a condus un periodic destinat iubitorilor și practicanțior de arte marțiale, Ki, Martial Sports & Philosophy.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele