Eugen Tomac l-a invitat pe Trump în România

81
1 minut de lectură

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, i-a adresat președintelui SUA, Donald Trump, invitația de a veni în România, scrie liderul PMP pe pagina sa de Facebook. Aflat într-o vizită la Washington, Tomac s-a întâlnit cu Kellyanne Conway, consilierul președintelui SUA, prin intermediul căreia l-a invitat pe liderul de la Casa Albă să ne viziteze țara. 

Doamna Kellyanne Conway a condus campania Președintelui Trump pentru prezidențiale și în prezent este consilier al Președintelui Statelor Unite. Am avut bucuria de a discuta despre România și i-am transmis cu acest prilej președintelui Trump invitația de a vizita România. Mi-a răspuns diplomat: «Mă voi gândi serios la această propunere de a vizita țara dumneavoastră, este o propunere care sună bine». Trebuie să avem mai multă încredere în noi!”, a scris Eugen Tomac, luni, pe Facebook.

Liderul PMP s-a aflat zilele acestea la Washington, unde a participat la Conservative Political Action Conference, potrivit informațiilor oferite chiar de Eugen Tomac pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele