Excluderi în masă din PNL Dâmbovița. Motivul acestei decizii

252
1 minut de lectură

Un număr de 12 consilieri locali din PNL Dâmbovița au fost excluși din partid, aceștia fiind acuzați că nu s-au implicat în campania electorală, informează Mediafax.

Președintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, a declarat, joi, într-o conferință de presă la sediul partidului din Târgoviște, că 12 consilieri locali au fost excluși, după o primă evaluare a rezultatelor alegerilor din 26 mai. „Nu au avut nicio poziție și unii dintre ei se bucură doar de acea indemnizație”, a declarat Virgil Guran.

„La o primă evaluare, avem 12 consilieri locali care au fost excluși pentru lipsă de activitate. Este doar o primă evaluare, vom continua și sigur tot ce înseamnă coleg care nu vrea să își facă treaba, nu va mai continua această activitate. Nu așteptăm din 4 în 4 ani. Politica nu este obligatorie, o face cine dorește și cine dorește să schimbe ceva. Sunt oameni care sunt de nu știu cât timp consilieri și nu au avut nicio inițiativă, nu au avut nicio poziție și unii dintre ei se bucură doar de acea indemnizație”, a mai adăugat președintele partidului.

Potrivit acestuia, consilierii locali au 15 zile pentru a contesta decizia luată de conducerea PNL Dâmbovița.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele