Facebook a șters 1,5 milioane de clipuri cu atacul armat din Noua Zeelandă

38
Foto: Getty Images
1 minut de lectură

Compania Facebook a anunțat că a șters 1,5 milioane de videoclipuri cu atacul produs asupra credincioșilor aflați în două moschei din Noua Zeelandă, care circulau pe rețeaua de socializare online la nivel global, relatează Mediafax.

„În primele 24 de ore, am șters 1,5 milioane de înregistrări video cu atacul celor două moschei, dintre care 1,2 milioane fuseseră deja blocate în momentul încărcării“, a informat ieri Facebook.

Compania a mai anunțat că va șterge toate videoclipurile editate, din respect pentru oamenii afectați de incidentul de vineri.

Cel puțin 50 de persoane au murit și alte 20 au fost grav rănite în urma a două atacuri armate produse vineri la moscheile Al Noor și Linwood din Christchurch, Noua Zeelandă.

Marc Faur
Format ca artist plastic, Marc Faur a debutat în presă în anul 2001 ca jurnalist de externe la Agenția de știri Mediafax. Cariera sa profesională include publicații precum Realitatea Romanească și Libertatea. A mai colaborat la diferite reviste și a condus un periodic destinat iubitorilor și practicanțior de arte marțiale, Ki, Martial Sports & Philosophy.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele