Facebook s-a confruntat cu cea mai gravă problemă tehnică din istoria sa

93
1 minut de lectură

Rețeaua de socializare Facebook s-a confruntat ieri cu probleme tehnice fără precedent în istoria rețelei ce au afectat numeroși utilizatori timp de mai bine de 14 ore. În prezent, rețeaua funcționează normal.

Cea mai mare rețea de socializare din lume a fost nevoită să apeleze la rivalul Twitter pentru a anunța că se confruntă cu probleme tehnice, relatează CNN.

Facebook a transmis că problemele tehnice cu care s-a confruntat rețeaua de socializare nu sunt cauzate de un atac cibernetic de tip DDos (blocarea distribuită a serviciului/distributed denial of service), un mod prin care hackerii întrerup funcționarea unui site.

Numeroși utilizatori de Facebook, precum și de alte platforme aparținând companiei, între care Instagram, Messenger și WhatsApp, au raportat probleme intermitente în accesarea serviciilor și postarea de conținut.

Întreruperea de durată ar putea atrage nemulțumirea celor care plătesc sume mari pe reclame pentru a-și atrage potențiali clienți pe platformele online. Facebook are peste 2,3 miliarde de utilizatori, în timp ce Instagram are peste un miliard.

Utilizatorii s-au refugiat pe Twitter pentru a-și manifesta frustrarea. Hashtaguri precul #FacebookDown și #InstagramDown au fost foarte populare pe parcursul zilei precedente.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele