Facilități pentru salariații din sistemul medical pentru refinanțarea creditele de nevoi personale

318
2 minute de lectură
Foto: Agerpres

CEC Bank, oferă salariaților instituțiilor medicale care sunt în prima linie în lupta împotriva COVID-19, conform Ordinului 555/2020 publicat în Monitorul Oficial 290 din 7 aprilie 2020, posibilitatea de a-și refinanța creditele de nevoi personale în lei, în condiții avantajoase, anunță banca, într-un comunicat preluat de Mediafax.

Dobânda este fixă, de 5,5% pe an, cea mai mică de pe piață în acest moment, fără alte comisioane. Banca susține într-un comuicat că oferta pentru acest tip de credite vine cu o dobândă care se situează aproape la jumătate față de dobânda medie în sistemul bancar la creditele de consum din portofoliu – de circa 10,5%.

CEC Bank intenționează să vină în sprijinul salariaților din spitalele care luptă împotriva COVID-19 și cu o ofertă de credite pentru locuințe cu costuri foarte avantajoase, care urmează a fi lansată în perioada următoare.

În cazul unui credit de nevoi personale de 20.000 de lei, rambursabil în 5 ani, rata pe care o va plăti clientul este 382 de lei, față de 430 de lei în cazul unui credit similar dar pentru care se practică dobânda medie din piață.

Pot fi împrumutate sume de până la 90.000 de lei, în moneda națională, pentru nevoi personale, fără garanții imobiliare, pe o durată de până la 5 ani.

Având în vedere contextul determinat de noul coronavirus și necesitatea de limitare a deplasărilor și a contactului dintre persoane, pentru acest tip de credite este disponibil un flux de acordare simplificat, care prevede preluarea solicitărilor prin telefon prin intermediul serviciului Phone Banking și chiar și posibilitatea de a deschide conturi online, prin platforma CEC_IN, urmând ca solicitantul să se deplaseze o singură dată în unitatea CEC Bank, pentru semnarea contractului final.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele