Fost ministrul al Educației, despre Dan Barna: Vinde bine conceptul gol de „oameni noi”

733
1 minut de lectură

Fostul ministru al Educației Daniel Funeriu a afirmat, luni, că prezidențiabilul USR-PLUS Dan Barna va avea cel puțin un milion de voturi, deoarece vinde bine conceptul gol de „oameni noi”.

„Eu cred că domnul Barna e un tip deștept și orientat: scriu eu că e o prostie chestia cu securiștii minori, în 6 ore aplică ce am spus. Scriu eu că-i dă apă la moară lui Putin, el rectifică declarația inițială după 2 ore. PS: am spus – bun de președinte -, nu – votabil pentru a fi președinte -. Și acum îl vor vota cel puțin 1 milion de oameni. Vinde bine conceptul gol de – oameni noi -”, a scris Daniel Funeriu, pe Facebook.

Fostul ministru a adăugat că Dan Barna ar trebui să obțină succesiv funcțiile de secretar de stat, ministru, europarlamentar și abia apoi funcția de președinte.

„În ritmul ăsta cred că peste vreo 10 ani va putea gândi și singur înainte să vorbească. Între timp să se facă, succesiv, secretar de stat, ministru, europarlamentar și, probabil, va deveni bun de președinte”, a mai scris Funeriu.

1 COMENTARIU

  1. Are perfecta dreptate D-l Funeriu. În momentul de față, pentru mine acest domn, nu reprezintă un exemplu de președinte, de care am avea nevoie. În teorie citeodata are dreptate, dar totuși nu-mi inspiră încredere,deci nu are un vot de la mine.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele