Fostul ofițer Metaxas, criminalul serie din Cipru, condamnat la închisoare pe viață

62
1 minut de lectură

Nikos Metaxas, criminalul în serie care a ucis șapte femei pe parcursul a trei ani în Cipru, printre care și o româncă și fiica acesteia, a fost condamnat la închisoare pe viață, potrivit The Guardian, transmite Mediafax.

Cazul a provocat revoltă în rândul opiniei publice din Cipru din cauza modului superficial în care au fost anchetate disparițiile victimelor de către autorități, iar ministrul Justiției și șeful Poliției și-au dat demisia în urma acestui scandal.

Metaxas a primit șapte condamnări la închisoare pe viață, câte una pentru fiecare victimă, iar aceasta este cea mai dură pedeapsă impusă vreodată de o instanță din această țară. Acesta a plâns în timpul pronunțării sentinței și a declarat că își regretă faptele. „Am comis crime abominabile”, a declarat acesta.

Nicos Metaxas, un fost ofițer de armată, în vârstă de 35 de ani, a recunoscut că a omorât în total șapte femei. Scandalul a izbucnit după ce cadavrul uneia dintre victime a fost descoperit de mai mulți turiști într-o mină abandonată. Printre victimele bărbatului se numără şi două românce, mamă şi fiică. Ele au fost date dispărute încă din luna septembrie a anului 2016.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele