Fostul șef al DNA Timișoara s-a sinucis

1 minut de lectură

Procurorul DNA Tamas Schiffbeck, 48 de ani, fost șef al DNA Timișoara, s-a sinucis vineri dimineață, aruncându-se la de la etajul șase al clădirii unde se află parchetul local anticorupție.

Schiffbeck a fost șef al DNA până în anul 2015.

„Conducerea și personalul din cadrul Direcției Naționale Anticorupție își exprimă profundul regret pentru încetarea din viață a domnului procuror Tamaș Schiffbeck, un bun coleg și un profesionist desăvârșit. În acest moment de mare cumpănă, transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să îl odihnească! Direcția Națională Anticorupție nu are cunoștință ca domnul procuror Tamaș Schiffbeck să fi fost vizat de vreo anchetă penală sau disciplinară”, au transmis reprezentanții DNA.

Soția procurorului este internată la Viena, în tratament, pentru o boală foarte gravă. Cei doi soți au împreună două fete.

Dora Vulcan
Dora Vulcan a intrat în presă în 1992, după un stagiu la departamentul de strategie al unei campanii prezidențiale. A lucrat la agenția de știri a cotidianului România liberă, la secția de politică internă și apoi la cea de investigații, focusată pe domeniul justiției și pe ingerința politicului în anchetele penale. A fost stringer la BBC România și consultant de presă la Comisia Națională de Informatică a Guvernului României. A scris la Revista 22 despre plagiatele din mediul universitar.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele