Gabriel Oprea își scoate la vânzare celebra „sufragerie“ cu 1.799.999 de euro

216
2 minute de lectură

Urmăriți-ne și pe Facebook

Gabriel Oprea, actual vicepreședinte PSD, și-a scos imobilul ce conține celebra sufragerie, subiect al unei comisii de anchetă, la vânzare. Site-ul riseproject.ro anunță că prețul este de 1.799.999 euro.

Potrivit sursei citate, imobilul a fost construit în 2006 pe strada Robert Koch și are trei niveluri și 11 camere.

În imobilul respectiv se află și celebra sufragerie în care s-au întâlnit George Maior, fost șef SRI, adjunctul său Florian Coldea, Laura Codruța Kovesi- șef DNA, la acea vreme, Vasile Dâncu și Dan Andronic, în seara alegerilor din 2009.

Cel care a făcut totul public este chiar Dan Andronic, acesta afirmând că interesul celor prezenți era legat de câștigarea alegerilor de către Traian Băsescu.

Subiectul a fost în centrul unei comisii de anchetă în anul 2017. Parlamentarii au vrut să vadă dacă acea „celulă de putere“ a putut influența alegerile prezidențiale. Opt luni mai târziu, comisia parlamentară arăta în concluzii că, în lipsa buletinelor de vot, se poate doar deduce că au existat acţiuni de influenţare a scrutinului.

La un an de la comisia parlamentară, Gabriel Oprea vorbea despre sufrageria sa ca despre un brand.

„A fost o cină privată care a fost foarte mult exploatată politic. Cred că sufrageria lui Oprea ar fi un brand bun de scenariu de film, dar un film ştiiţifico-fantastic. În jur de ora 21.00 erau toţi invitaţii. Recunosc, l-am votat pe Traian Băsescu atunci. Am comentat atunci cu colegii mei. Repet a fost o cină privată. A fost exploatată politic“, a afirmat fostul vicepremier, Gabriel Oprea, în 2018.

Imobilul are: sală de sport de 46 mp, sauna, un living de 87 mp, birou supraetajat.

Conform anunțului de pe un site de imobiliare, vila în Cotroceni, construită în 2006, beneficiază de cele mai bune finisaje, parchet din lemn masiv de stejar, usile interioare/tocărie din lemn de stejar, fiecare camera dispune de baie proprie, centrala termica Vissman, înaltimea camerelor 2,90m, 2 locuri de parcare în curte, 4 locuri de parcare în fata casei, generator propriu de curent.

Urmăriți-ne și pe Facebook

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele