Gheorghe Dincă a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava

19
1 minut de lectură
Police officers escort Gheorghe Dinca, the suspect in the case of rape and murder of a 15 year-old girl, from a court in Craiova, southern Romania, Saturday, July 27, 2019. Thousands of people took part Saturday evening in Bucharest in a march protesting the handling of the case, blaming Romanian officials for negligence, incompetence and a lack of empathy. (AP Photo/Bogdan Danescu)
Foto: Agerpres

Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost transferat, marți, din Arestul Central al Capitalei, la Spitalul Penitenciar Jilava pentru mai multe proceduri în anchetă, informează IGPR, citat de Mediafax.

IGPR anunță că, în cursul zilei de marți, Gheorghe Dincă a fost transferat, din Arestul Central, în Spitalul Penitenciar Jilava, „pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale”.

Surse din poliție au precizat că Dincă a fost transferat pentru a fi supus expertizei psihiatrice, însă nu a fost încă stabilită data procedurii, mai relatează sursa citată.

Gheorghe Dincă a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămășițe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei.

Rămășițele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele