Igor Dodon susține că oligarhul Vladimir Plahotniuc ar plănui să-l ucidă

136

Trei scenarii posibile pentru a scăpa de șeful statului se află în studiul oligarhului Vladimir Plahotniuc, susține președintele Igor Dodon, citat de Ziarul de Gardă. Miza, mai arată Dodo, ar fi împiedicarea sa de a mai semna legile și hotărârile care trec de noul Parlament și noul Guvern de la Chișinău.

„Ceea ce face Procuratura Generală și ce încearcă Șor, alții, care scriu acum la Procuratură pe mine … Conform legii nu au dreptul să scoată imunitatea președintelui, decât prin votul Parlamentului”, a afirmat Dodon

În opinia sa, printre instrumentele posibile se mai numără șantajul și amenințările la adresa familiei, dar și lichidarea fizică.

„Deja vin mesaje că o să îmi aresteze familia și copiii pentru ca eu să scriu cerere să plec din motive personale. Speranța lor este și că îmi voi lua familia și voi fugi din țară. Îi preîntâmpin că nu va fi niciun fel de cedare și nu voi scrie cerere, indiferent de toată murdăria și șantajul care va fi pe parcursul următoarelor ore, zile. Nu atingeți familia, domnule Plahotniuc”, a adăugat Dodon.

Potrivit Ziarul de Gardă, Dodon susține că ia în considerare și lichidarea fizică: „Vă spun că iau în calcul și acest scenariu. Știu cu cine avem de a face”.

Comentarii

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele