Ilan Laufer a adormit la audierile de la poliție

171
1 minut de lectură

Fostul ministru Ilan Laufer a adormit astăzi în timpul audierilor efectuate la Direcția de Investigație a Criminalității Economice, fiind obosit după zilele libere de Paște și 1 Mai, au precizat surse judiciare, citate de Mediafax.

De asemenea, în cursul zilei, polițiștii au efectuat percheziții la două proprietăți din București și Ilfov ale lui Laufer, în dosarul în care este suspectat de complicitate la gestiune frauduloasă și de evaziune fiscală, în dosarul în care Carmen Adamescu a fost acuzată de delapidarea Unirea Shopping Center.

Conform surselor citate, Laufer ar fi sprijinit-o pe Carmen Adamescu în administrarea bunurilor Unirea Shopping Center, provocând companiei pagube de peste 5.800.000 de euro.

Ieșind de la audieri, fostul ministru a spus că se consideră total nevinovat și a calificat drept „ridicole“ toate acuzațiile ce i-au fost aduse.

„Am fost citat pentru prima dată astăzi. O să avem și noi acces la mai multe date din dosar după care o să putem să ne exprimăm. Este vorba de niște relații comerciale dintre companii din 2009“, a explicat Laufer.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele