Încă trei morți din cauza Covid-19 | Bilanțul deceselor a ajuns la 50 în România

64
2 minute de lectură
Foto: Agerpres / EPA

România a ajuns la 50 de morți din cauza coronavirusului, după ce un bărbat de 74 de ani și o femeie de 60 de ani, din Hunedoara, și un bărbat de 59 de ani, din Bacău, au decedat.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, un bărbat de 74 de ani, din județul Hunedoara, internat în 19 martie în Secția de oncologie Deva, a murit în 27 martie. Testul pozitiv la Covid-19 a venit luni. Bărbatul suferea și de adenocarcinom gastric stadiul IV și carcinomatoză peritoneală.

De asemenea, o femeie de 60 de ani, din județul Hunedoara a murit în data de 29 martie, la Spitalul Municipal Hunedoara, Secția ATI. Testul pozitiv la Covid-19 a venit luni. Pacienta a fost transferată din Institutul Cardiovascular Timișoara în data de 26 martie, fiind contact de salon cu caz confirmat. Femeia avea cardiopatie și insuficiență cardiacă.

Un alt bărbat, de 59 de ani, din județul Bacău, a murit din cauza coronavirusului în Spitalul Județean de Urgență Bacău. În cazul său, în 26 martie au fost recoltate probe biologice pentru Covid-19 care au fost testate la Spitalul Clinic Boli Infecțioase Iași. Rezultatul a fost confirmat pozitiv în 27 martie, iar bărbatul a murit luni. Acesta suferea de hipertensiune arterială și diabet zaharat tip II decompensat.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele