Încă un deputat PSD a trecut la Pro România

37
2 minute de lectură

Deputatul PSD Georgian Pop a anunțat că a demisionat din partidul condus de Liviu Dragnea și a trecut la Pro România, partidul condus de fostul premier PSD, Victor Ponta.

El și-a motivat gestul ca o consecință a ”divizării” la care Liviu Dragnea a supus nu doar întreaga societate românească ci și viața internă de partid.  

„Decizia pe care am luat-o astăzi vine după o lungă perioadă de reflecţie şi după consultări cu oamenii alături de care am făcut politică social-democrată în ultimii 20 de ani. Concluzia la care am ajuns este că după 20 de ani nu mă mai regăsesc în modul în care se face politică în PSD. (…) Cei care conduc astăzi PSD nu înţeleg că prin politică trebuie să uneşti oamenii. Ei aleg ca prin politică să îi divizeze. De când este preşedintele PSD, Liviu Dragnea a divizat întreaga societate, inclusiv viaţa internă de partid”, a spus deputatul Georgian Pop într-un comunicat remis presei joi seară.

El spune că Dragnea a ”divizat inclusiv organizația de la București și a alimentat conflicte între colegi, între membrii aceleiași echipe, așa cum nu s-a întâmplat niciodată”.

Ultimele 24 de ore sunt elocvente. Politica nu se face cu pumnul!”, a spus Pop referindu-se la conflictul dintre viceprimarul PSD al Capitalei, Aurelian Bădulescu, exclus zilele acestea din PSD, și edilul Sectorului 6 , Gabriel Mutu. După excluderea sa, Bădulescu a spus că i-a mințit pe procurorii care anchetează intervenția violentă a jandarmilor la mitingul diasporei din 10 august, lăsând să se înțeleagă că a fost obligat să o facă de conducerea partidului.

Din păcate, politica pumnului în masă a dus ca PSD să fie astăzi un partid din ce în ce mai urât de oameni. Chiar şi de cei care în 2016 au votat acest partid. Mă alătur astăzi colegilor din Pro România pentru a construi o alternativă pentru cei care aşteaptă o guvernare eficientă si profesionistă”, a mai spus Pop.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele