Iohannis, răspuns pentru Dăncilă: Pe contracandidatul meu îl las să își facă singur campanie

59
3 minute de lectură
Foto: Bogdan Cristel

Urmăriți-ne și pe Facebook

Klaus Iohannis a afirmat, vineri, că a vrut ca în această campanie electorală să întâlnească cât mai mulți oameni, dar o lasă pe Viorica Dăncilă să își facă singură campanie.

„Eu am spus din capul locului că în această campanie vreau să întâlnesc cât mai mulți oameni și am reușit. O astfel de campanie este o ocazie extraordinar de bună de a intră în contact cu oamenii și asta am făcut. Sunt bucuros și mulțumit că am făcut-o. (…) Astăzi este ultima zi de campanie și sunt foarte bucuros că am reușit să vin acum, pentru ultimul eveniment de campanie aici în Bacău, un oraș care îmi este foarte drag. Deja am avut întâlniri cu foarte mulți oameni și înțeleg că avem un număr mare de simpatizanți în sală“, a spus Klaus Iohannis, la Bacău.

„Pe contracandidat îl las să își facă singură campanie“, a completat Iohannis.

Prezidențiabilul PNL a adăugat că, la finalul acestei campanii electorale, poate spune că oamenii vor să scape de PSD.

„Încă nu am făcut un bilanț. O campanie pe care eu o consider foarte bună. Am avut noroc de o echipă de campanie foarte bună, am ajuns în aproape 30 de județe și am avut întâlniri cu peste 100.000 de români. O campanie foarte bună. Că să tragem linie, românii vor să scape de PSD“, a subliniat Iohannis.

Viorica Dăncilă îl așteaptă pe Klaus Iohannis, începând cu ora 20:00, la Parlament, pentru o dezbatere electorală.

Biroul de presă al PNL a anunțat, deja, că șeful statului nu va merge la dezbatere.

„Echipa de campanie a Partidului Național Liberal, prin intermediul șefului de campanie al lui Klaus Iohannis, Dan Motreanu, a transmis un nou răspuns arogant românilor care așteaptă o dezbatere democratică între cei doi candidați la alegerile prezidențiale. În cunoscutul stil arogant, care a caracterizat campania lui Klaus Iohannis, inițiativa PSD de a organiza o dezbatere în prezența reprezentanților mass-media, transmisă în direct către români, a primit următorul comentariu din partea PNL: „aveți un răspuns de acum două săptămâni“, se arată în comunicatul PSD, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis se află, la ora transmiterii acestei știri, la un eveniment în Bacău.

Urmăriți-ne și pe Facebook

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele