Japonia va prelungi cu doi ani sancțiunile impuse Coreei de Nord

14
Foto: Getty Images
1 minut de lectură

Administrația de la Tokyo a decis prelungirea setului de sancțiuni unilaterale împotriva Administrației de la Phenian cu doi ani, au transmis astăzi oficialii guvernamentali, informează Mediafax.

Sancțiunile impuse Coreei de Nord constau într-un embargo aplicat produselor din această țară. De asemenea, navele nord-coreene nu vor primi permisiunea de a intra în porturile japoneze.

Guvernul va adopta măsurile într-o ședință programată la începutul lunii aprilie.

Decizia Administrației de la Tokyo vine după eșecul summmitului dintre liderul nord-coreean Kim Jong-Un și președintele american Donald Trump din Vietnam. Donald Trump a întrerupt summitul din Vietnam, în contextul în care nu a reuşit să ajungă la un acord pe tema denuclearizării cu liderul nord-coreean.

Marc Faur
Format ca artist plastic, Marc Faur a debutat în presă în anul 2001 ca jurnalist de externe la Agenția de știri Mediafax. Cariera sa profesională include publicații precum Realitatea Romanească și Libertatea. A mai colaborat la diferite reviste și a condus un periodic destinat iubitorilor și practicanțior de arte marțiale, Ki, Martial Sports & Philosophy.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele