Jurnalistul rus Ivan Golunov, plasat în arest la domiciliu

39
1 minut de lectură

Ivan Golunov, un cunoscut jurnalist de investigații, a fost plasat în arest la domiciliu pentru două luni, fiind cercetat pentru trafic de droguri, în timp ce o instanță din Moscova a respins cererea investigatorilor de reţinere, relatează Reuters, preluată de Mediafax.

Golunov, în vârstă de 36 de ani, a fost reținut joi în centrul Moscovei, în rucsacul său fiind găsite droguri, potrivit poliției și a angajatorului său, portalul online de știri Meduza, cu sediul în Letonia.

Avocatul lui Golunov, care este cunoscut pentru investigarea presupuselor fapte de corupție din rândul autorităţílor de la Moscova, a declarat că bănuieşte că poliția i-a plasat drogurile clientului său și că Golunov a fost agresat fizic.

Golunov neagă acuzaţiile.

Îmbrăcat în blugi albastri și un tricou negru, acesta le-a spus oamenilor prezenți în instanță în timpul unei pauze că a primit amenințări în legătură cu o anchetă privind industria serviciilor funerare.

“Nu am comis o crimă, sunt gata să colaborez cu ancheta, nu am nimic de-a face cu drogurile”, a spus Golunov, citat de agențiile ruse de știri.

Golunov este acuzat de trafic de droguri, iar anchetatorii au cerut instanței să-l țină în arest timp de două lun

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele