LIVE A început parada militară de 1 Decembrie de la Alba Iulia

48
2 minute de lectură
Sursa: Wikipedia

Urmăriți-ne și pe Facebook

A început parada militară de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Ziua Națională a început la Alba Iulia cu Marşul Unirii, urmat de depuneri de coroane și jerbe de flori la Monumentul Marii Uniri.

La defilarea trupelor și tehnicii militare participă 1.400 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, 110 mijloace tehnice şi aproximativ 15 aeronave.

Live Ceremonia militară de la Alba Iulia, Capitala Marii Uniri

Live Ceremonia militară de la Alba Iulia, Capitala Marii Uniri Împreună sărbătorim România! La mulți ani, români! La mulți ani, România!Preluare TVR#ArmataRomâniei #1Decembrie #ZiuaNaţionalăaRomâniei

Publicată de Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro pe Duminică, 1 decembrie 2019

Ziua Națională a început la Alba Iulia cu Marşul Unirii, cu pornire de la gara feroviară, la care au participat câteva sute de oameni. Aceștia au avut steaguri şi au strigat „Unitate naţională„ sau „Basarabia e România“.

A avut loc apoi ceremonia de depuneri de coroane la Monumentul Unirii, urmată de tradiționalul moment de primire a soliilor Cetăților de Scaun și citirea „Rezoluțiunii Adunării Naționale de la Alba Iulia“.

La manifestările din Alba Iulia este prezent și premierul Ludovic Orban. De altfel, premierul a fost abordat pe traseu de un bărbat, care l-a rugat „să se ţină de cuvânt“. Orban i-a dat cartea sa de vizită, spunând că îl poate căuta oricând, dar să nu folosească Ziua Națională „pentru a da naștere unor discuții“.

Urmăriți-ne și pe Facebook

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele