UPDATE: Liviu Dragnea, pași mari înapoi, după convocarea referendumului de către Klaus Iohannis

581
2 minute de lectură

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi, referitor la președintele Klaus Iohannis și convocarea referendumului, că acesta inventează lucruri pentru a lăsa impresia că e cuiva frică de refrendum, dar că persoana sa ar trebui să se teamă de întrebările generate de acest demers, anunță Mediafax.

“Cărui pesedist îi e frică de referendum? Inventează tot felul de prostii – că vrem noi secții diferite de vot. Legea referendumului e foarte clară și alegerile și referendumul se desfășoară în aceleași secții. Eu cred că lui trebuie să îi fie frică de întrebările care o să curgă pe lângă cea pentru referendum. (…) PSD nu își face o strategie pentru acest referendum. PSD are două obiective clare, să guverneze această țară pentru a lua măsuri ca să crească nivelul de trai, al doilea obiectiv, o campanie foarte bine organizată”, a declarat Liviu Dragnea.

Mircea Drăghici, trezorierul PSD, cel care se ocupă de coordonarea campaniilor electorale în partid, a declarat, joi dimineață, că în cazul unui referendum organizat odată cu alegerile europarlamentarele, legea nu permite decât secții de votare diferite. Drept răspuns, Dragnea a afirmat: “Copiii spun lucruri trăsnite”.

Întrebat dacă are de gând Guvernul să modifice legea referendumului pentru secții diferite, Dragnea a răspuns: “Nu am auzit-o pe doamna premier spunând așa ceva și nu se va modifica Legea referendumului prin OUG”.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi că va convoca un referendum pe probleme din justiție în data de 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare, motivând că “așa nu se mai poate”.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele