Ludovic Orban: Am decis să ne angajăm răspunderea pe buget

23
1 minut de lectură
Foto: Agerpres

Urmăriți-ne și pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban a anunțat că Guvernul a luat decizia de a-și angaja răspunderea în Parlament pe bugetul de stat pentru anul 2020, potrivit G4Media.ro.

Premierul a precizat, la începutul ședinței de Guvern de miercuri, că, așa cum arată dezbaterea în Parlament, este foarte greu de crezut că bugetul ar putea fi dezbătut și votat până la finalul anului.

„Ne aflăm într-o situație critică. După 3 ani de harababură legislativă, fiscală, în care au fost făcute praf toate sistemele publice, în care bugetul a ajuns într-un dezechilibru clar, trebuie să dăm acest semnal către societate, economie, investitori, că Guvernul nostru este hotărât să-și angajeze răspunderea pentru corectarea tuturor dezechilibrelor create de politica iresponsabilă a fostului guvern și care are capacitatea să refacă echilibrele din economie”, a mai afirmat Ludovic Orban.

El a menționat totodată că OUG 114 se află în Camera Deputaților, iar posibilitatea efectivă a corectării acestei OUG prin dezbaterea în Camera Deputaților este egală cu zero. ■

Citiți articolul integral.

Urmăriți-ne și pe Facebook.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele