Ludovic Orban prezintă propunerile pentru șefia filialelor PNL de sectoare

57
2 minute de lectură

Ludovic Orban prezintă, luni, liberalilor propunerile de președinți interimari ai organizațiilor PNL de sectoare, în ședința BEX, care începe la ora 10.00, la Parlament.

Potrivit Mediafax, prezentanrea nominalizărilor a fost amânată în ultimul Birou Executiv, din lipsă de cvorum pentru validare.

La finalul ultimei ședințe a BEX, Ludovic Orban a afirmat, întrebat de ce a amânat prezentarea propunerilor pentru șefia filialelor PNL de sectoare, că „mai bine măsurăm de șapte ori și tăiem o dată”. El a adăugat că deputatul George Ionescu a fost detașat să fie secretar general interimar al organizației PNL București.

Surse din PNL au declarat, pentru MEDIAFAX, că printre numele vehiculate ar fi avocatul Cristian Băcanu, Sebastian Burduja, cel al cărui partid PACT a fuzionat cu PNL, Antonel Tănase, liberalul care coordonează comisia de specialitate a PNL pe infrastructura de transport, sau Tănase Stamule.

Potrivit acelorași surse, și Ciprian Ciucu ar fi luat în calcul pentru șefia organizației PNL Sector 6.

Pe 25 iunie, Violeta Alexandru, consiliera lui Ludovic Orban, a fost validată, în şedinţa Biroului Executiv al partidului, în funcţia de preşedinte interimar al PNL Bucureşti, propunerea fiind făcută de președintele liberal.

Votul pentru Violeta Alexandru a fost unul pozitiv, chiar dacă peste 600 de liberali au semnat, cu o zi înainte de BEX, o scrisoare adresată lui Rareş Bogdan, prin care îi cereau acestuia să preia şefia PNL Bucureşti.

Pe 3 iunie, Cristian Buşoi a demisionat de la șefia PNL București, precizând că „cel mai înţelept lucru este să ne retragem” Acesta a adăugat că şi conducerea naţională a partidului e responsabilă pentru scorul PNL în Capitală la alegerile europarlamentare.

Cristian Buşoi conducea filiala PNL Bucureşti, Victor Picu era lider PNL Sector 1, Anca Boagiu – preşedinte PNL Sector 2, Florin Alexe la PNL Sector 3, Răzvan Sava la PNL Sector 4, Cristian Marian Olteanu la PNL Sector 5, iar Cornel Pieptea la PNL Sector 6.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele