Marian Neacșu și Adrian Țuțuianu, excluși din PSD

Adrian Tutuianu exclus din PSD
Adrian Tutuianu, foto: Libertatea.ro

Vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu și secretarul general Marian Neacșu, lider al PSD Ialomița, au fost excluși luni din partid, după criticile aduse liderului PSD Liviu Dragnea și membrilor cabinetului Dăncilă.

Comitetul Executiv a votat cu 53 de voturi pentru și nouă împotrivă excluderea lor din partid. Cei doi au anunțat că vor contesta decizia Comitetului Executiv.
Deși vizat de criticile aripii dure a partidului, vicepremierul Paul Stănescu, semnatar al scrisorii împotriva lui Liviu Dragnea, a scăpat pentru moment de excludere.

El urmează, însă, să fie remaniat din funcția de vicepremier și din cea de ministru al dezvoltării regionale. Va fi înlocuit pentru postul de vicepremier de Nicolae Bădălău, șeful organizației județene de la Giurgiu, iar pentru postul de ministru de Olguța Vasilescu, unul dintre oamenii de încredere ai lui Liviu Dragnea care deține momentan portofoliul Muncii.

Deși unul dintre inițiatorii scrisorii împotriva lui Liviu Dragnea, Bădălău și-a retras între timp semnătura de pe ea, motiv pentru care poziția sa în partid a fost reconsiderată în consecință.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele