Meciurile de fotbal se vor juca fără spectatori din cauza coronavirusului

106
2 minute de lectură

Raed Arafat a declarat că meciurile de fotbal vor putea avea loc fără spectatori, transmite Mediafax. Secretarul de stat în MAI le-a recomandat românilor să nu vină în ţară dacă vin din zonele afectate de infecţiile cu noul coronavirus.

Acesta a mai spus că este pentru prima dată când astfel de măsuri se iau pe teritoriul României.

„De astăzi (duminică – n.r.) intră în aplicare aceste reguli. Știm şi ne cerem scuze că această măsura va produce nemulţumiri şi un disconfort pentru unele persoane sau unele entităţi, cluburi, etc, dar este o discuţie amplă care a avut loc, şedinţa de alaltăieri a durat aproape 6 ore în care s-au discutat aceste lucruri”, a afirmat Raed Arafat, într-o conferință de presă susținută duminică la sediul MAI.

De asemenea, Raed Arafat le-a recomandat tuturor românilor care vor să vină în ţară din străinătate să nu ajungă în România dacă vin din zonele afectate de infecţiile de coronavirus.

„Cetățenii să evite călătoriile în zonele afectate, iar cetățenii români aflați în zonele afectate să evite deplasarea. Dacă ei se află în zonele afectate și venind aici la părinți, bunici, la persoane în vârstă și aducând aici riscul infectării, nu face decât să pună în pericol viața lor. De aceea recomandăm evitarea la maxim a deplasării din zonele afectate către țară. Situația e bineînțeles temporară, însă necesită implicarea noastră a tuturor și colaborarea noastră la toate nivelurile, la nivelul autorităților, comunităților locale și al fiecărui individ. Cetățenii români care vin din zonele afectate li se vor aplica regulile pe care le cunoașteți, carantina sau autoizolarea”, a subliniat Arafat.

El a declarat că este pentru prima dată când se iau astfel de măsuri pe teritoriul României în ultimii 30 de ani.

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele