Mesaj pe Facebook al PSD, înaintea consultărilor cu Iohannis: Continuăm lupta!

159
2 minute de lectură

Social-democrații au transmis, miercuri, pe Facebook, că PSD știe să asculte vocea poporului și știe când este nevoie de schimbare, adăugând că partidul va rămâne „întotdeauna aproape de români”, informează Mediafax.

„Partidul Social Democrat va rămâne întotdeauna aproape de români. Știm să ascultăm vocea acestei țări și știm când e nevoie de schimbare. Împreună, alături de milioanele de oameni care cred în noi, vom da acest semnal al schimbării, păstrând valorile și proiectele social-democrate. Pentru toți cei care și-au pus speranțele în Partidul Social Democrat și pentru toți cetățenii pe care Guvernul PSD îi reprezintă, continuăm lupta!”, au scris reprezentanții PSD, miercuri, pe Facebook.

Postarea PSD vine și în contextul în care președintele Klaus Iohannis are, miercuri, a doua rundă de consultări la Cotroceni pe tema transpunerii în Constituție a rezultatelor referendumului pe justiție. Delegația social-democraților, condusă de Viorica Dăncilă urmează să intre la discuțiile cu șeful statului la ora 15.00.

De asemenea, Biroul Politic al PSD a cărui ședință este în desfășurare, la ora transmiterii știrii, care vor discuta și despre mandatul cu care delegația PSD se va prezenta la consultările de la Palatul Cotroceni.

Biroul Electoral Central (BEC) a anunțat, luni, la o săptămână după referendumul pe justiție de pe 26 mai, rezultatele finale ale scrutinului, peste 6 milioane de alegători votând „Da” la ambele întrebări de pe buletinele de vot.

Citiți și: Ideea congresului crează tabere în PSD. Negrescu vrea două. Negoiță răspunde cu ironii

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele