Michael Cohen va fi încarcerat astăzi pentru plățile făcute în numele lui Trump

98
1 minut de lectură

Michael Cohen, fostul avocat al lui Donald Trump, va fi încarcerat astăzi în urma condamnării la trei ani de închisoare pentru infracțiuni ce includ încălcări ale legislaţiei de finanțare a campaniilor electorale legate de plățile făcute în numele lui Trump în 2016.

Cohen are termen până la ora locală 14:00 să se prezinte la Instituția Federală de Corecție, Otisville, o închisoare federală de minimă siguranță în mediul rural, la 113 kilometri nord-vest de New York, informează Mediafax.

Cohen a încercat și a eșuat în ultimele săptămâni să-și întârzie sau reducă sentinţa.

Echipa sa juridică a cerut parlamentarilor democraţi luna trecută să intervină după ce Cohen a depus mărturie la Capitol Hill, însă aceștia au fost reticenți să facă acest lucru.

Cohen a fost inițial programat să-şi înceapă pedeapsa în martie, însă un judecător a acordat o amânare de două luni, astfel încât să se poată recupera în urma unei intervenții chirurgicale.

Cohen, în vârstă de 53 de ani, este singura persoană condamnată pentru o infracţiune în legătură cu plățile făcute pentru a reduce la tăcere mai multe femei care au pretins că au avut relații cu Donald Trump.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele