Michael Jackson, abandonat de mai multe posturi de radio din Noua Zeelandă și Canada

40
2 minute de lectură

Mai multe posturi de radio din Noua Zeelandă și Canada au scos muzica lui Michael Jackson din playlist-urile lor, ca urmare a unor noi acuzații de abuzuri sexuale la adresa starului pop decedat în 2009. Noile acuzații au fost lansate în documentarul HBO „Leaving Neverland“, informează CNN.

În documentarul împărțit în două episoade, Wade Robson și James Safechuck l-au acuzat pe cântăreț că i-ar fi abuzat sexual pe parcursul mai multor ani, când erau copii. Domeniul lui Michael Jackson a reacționat ferm numind filmul „un linșaj public“ și anunțând că va da în judecată HBO, membru al Warner Media.

În timp ce unii fani și-au apărat idolul pe rețelele de socializare, alții și-au exprimat susținerea pentru presupusele victime, precizând că le este greu să mai asculte muzica lui Michael Jackson, pe fondul noilor acuzații.

În Noua Zeelandă, numeroase posturi de radio majore au decis să nu mai difuzeze muzica artistului. „Michael Jackson nu este prezent pe nici un post al MediaWorks“, se arată într-un comunicat publicat de Leon Wratt, directorul pentru posturi de radio al companiei. „Decizia reflectă preferințele ascultătorilor noștri. Este datoria noastră să difuzăm muzica pe care oamenii vor s-o asculte“, a precizat el.

Trustul rival NZME a luat o decizie similară. „Posturile NZME își schimbă playlist-urile de la o săptămână la alta, iar acum nu difuzăm piese ale lui Michael Jackson“, a anunțat directorul de entertainment al NZME, Dean Buchanan.

În Canada, trei posturi de radio majore din Montreal au decis să nu mai difuzeze muzica starului pop, potrivit CBC. Alte posturi canadiene analizează îndeaproape situația, înainte de a lua o decizie.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele