Miliardar rus, mort în circumstanțe suspecte lângă Londra

219
2 minute de lectură

Urmăriți-ne și pe Facebook

Dmitry Obretetskiy, un miliardar rus în vârstă de 49 de ani, a murit la finalul lunii noiembrie într-un accident rutier în timp ce își plimba câinele, în apropiere de Londra, au confirmat autoritățile. Un prieten de-al acestuia a spus că nu exclude faptul că ar fi fost lovit intenționat cu mașina, informează Mediafax.

Poliția din Surrey a confirmat moartea miliardarului rus după un incident petrecut în Oxshott, un sat din apropierea Londrei.

Miliardarul a fost grav rănit și transportat la spital, potrivit poliției din Surrey.

Trei vehicule au fost implicate în accidentul rutier. Până în prezent, autoritățile nu au arestat pe nimeni, însă o anchetă este în desfășurare. Familia lui Dmitry Obretetskiy a precizat că bărbatul era „liniștit și retras”.

Cazul miliardarului rus este cel mai recent din seria deceselor unor cetățeni ruși proeminenți care s-au stabilit în Marea Britanie.

Un bărbat care a fost timp de 15 ani prieten cu miliardarul rus, Pavel Borovkov a confirmat pentru CNN că declarațiile făcute pe site-ul web LIFE în care au fost puse la îndoială circumstanțele decesului lui Dmitry Obretetskiy erau adevărate.

Borokov a afirmat pentru LIFE că persoanele din Londra conduc „foarte prudent”.

„Nu exclud faptul că a fost lovit intenționat cu mașina”, a explicat amicul miliardarului rus.

Obretetskiy era proprietarul Magnat Trade Enterprise, companie care este distribuitor oficial pentru Nestle, Mars și Procter&Gamble în Risia. Dmitry Obretetskiy se mutase cu familia sa la Londra, în urmă cu mai mulți ani, conform site-ului din Rusia, gazeta.ru. ■

Urmăriți-ne și pe Facebook

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele