Ministrul Economiei, despre dezinformarea PSD: Prețul energiei nu va crește

46
1 minut de lectură

Miercuri seară, ministrul Economiei, Virgil Popescu, a reiterat, printr-o postare pe Facebook că prețul energiei nu crește de la 1 ianuarie, acuzându-l pe președintele Consiliului Județean Mehedinți, membru PSD, că răspândește fake-news, informează Mediafax.

„Liderii PSD au început să fie răspândaci de fake news-uri! În loc să îşi vadă de concediul de bugetar de lux, aşa cum îi şade bine unui social democrat, preşedintele PSD Mehedinţi (care face parte şi din conducerea colectivă a PSD – aia „reformată” cică) minte că se majorează preţul facturilor la energie electrică. Şi cum anunţa el asta? Cu o ştire din ianuarie 2015! Când, apropo, domnule Aladin la guvernare era tot PSD, nu PNL! În orice caz, stimaţi români aşa cum am anunţat şi eu, dar şi ANRE, preţul la energie electrică nu va fi majorat de la 1 ianuarie 2020! P.S. Aladine nu te mai fă de ruşine!”, a scris pe Facebook ministrul Economiei, Virgil Popescu.

El a răspuns la o postare a președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, care anunța că românii și companiile vor plăti facturi mai mari la energia electrică de la 1 ianuarie 2020, în baza unei știri din 2015.

Urmăriți-ne și pe Facebook.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele