Ministrul Turismului și alte șase persoane au decedat în urma prăbușirii unui elicopter în Nepal

1 minut de lectură

Șapte persoane, între care ministrul nepalez al Turismului, Rabindra Adhikari, au decedat în urma prăbușirii unui elicopter în Nepal, informează Autoritatea pentru Aviație Civilă de la Kathmandu, potrivit site-ului postului NDTV.

Elicopterul s-a prăbușit în districtul Tehrathum din Nepal. La bordul aparatului se mai aflau o serie de oficiali nepalezi, inclusiv un consilier personal al premierului de la Kathmandu și un director adjunct al Autorității pentru Aviație Civilă.

„Trupurile neînsuflețite ale ministrului Turismului, Rabindra Adhikari, și ale altor șase persoane au fost identificate la locul accidentului“, a declarat Ram Krishna Subedi, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne.

Incidentele aviatice sunt relativ frecvente în Nepal în condițiile reliefului accidentat ce include opt dintre cele mai înalte vârfuri muntoase, inclusiv Everest. Anul trecut, 51 de persoane au fost ucise când un avion de pasageri s-a prăbușit în Kathmandu.

Marc Faur
Format ca artist plastic, Marc Faur a debutat în presă în anul 2001 ca jurnalist de externe la Agenția de știri Mediafax. Cariera sa profesională include publicații precum Realitatea Romanească și Libertatea. A mai colaborat la diferite reviste și a condus un periodic destinat iubitorilor și practicanțior de arte marțiale, Ki, Martial Sports & Philosophy.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele