NEWS ALERT Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, care are coronavirus, internat duminică noaptea la spital din cauza simptomelor

1837
2 minute de lectură

Boris Johnson a fost internat la spital duminică noaptea, din cauza simptomelor de coronavirus din ultimele 10 zile, potrivit The Guardian.

Potrivit reprezentanților guvernului britanic, internarea premierului la spital ar fi o măsură de precauție. Presa britanică scrie, însă, că starea premierului este tot mai gravă.

„La recomandarea medicului personal, premierul a fost internat la spital în această noapte pentru teste. Este o măsură preventivă având în vedere că simptomele pe care le are premierul nu s-au amânat de 10 zile de când a fost testat pozitiv pentru coronavirus”, a declarat un purtător de cuvânt de la Downing Street, citat de the Guardian.

Potrivit presei britanice, Johnson s-ar afla într-un spital de stat și va rămâne acolo cât timp va fi nevoie.

Johnson a declarat pe 27 martie, pe Twitter, că a fost infectat cu coronavirus și se va autoizola timp de șapte zile. Ulterior, el a anunțat că va sta mai mult timp în izolare, întrucât încă mai avea febră.

Ministrul de Externe, Dominic Raab, este desemnat să-l înlocuiască pe Johnson la guvernare în cazul în care situația acestuia se înrăutățește.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele