Nouă ore la Secția Specială. Părinții adoptivi ai Sorinei: Vor hotărî autoritățile, nu noi

103
2 minute de lectură

Părinții adoptivi ai Sorinei, Gabriel și Ramona Săcărin, au fost audiați de procurorii Secției pentru anchetarea magistraților vreme de 9 ore. La ieșirea de la audieri, Ramona Săcărin a spus că fetița este bine și că autoritățile îi vor decide soarta, nu ei, informează Mediafax.

„Nu pot să fac niciun fel de declarații. Sorina este bine. O să hotărască autoritățile române, nu noi (ce se va întâmpla cu fetița, n.r.)”, a declarat Ramona Săcărin, la ieșirea de la Secția pentru achetarea magistraților.

Atât ea, cât și soțul ei, au fost audiați joi vreme de 9 ore de procurori.

Miercuri seară, și Mariana Şărămăt, asistenta maternală care a avut grijă de Sorina, fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă care a fost luată cu forța de procurorul Maria Piţurcă pentru a fi dată familiei adoptive, a fost audiată la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIG), ea ieșind de la audieri în jurul orei 01.00, fără a face declarații.

Judecătoria Drobeta Turnu Severin a amânat, joi, decizia în privința Sorinei după ce părinții adoptivi au depus o cerere prin cer să fie despăgubiți pentru perioada în care au stat în România.

Victor Dumitrica, avocatul fostei asistente materiale din Baia de Aramă Mehedinți, a declarat, pentru MEDIAFAX, că ședința pentru ordonanţă preşedinţială în acest caz a fost amânată pentru că familia Săcărin a depus cu cinci minute înainte de începerea ședinței o cerere reconvențională.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele