Numărul deceselor cauzate de gripă a depășit pragul de 100

20

Alte două decese cauzate de virusul gripal au fost înregistrate ieri, fiind vorba de doi bărbați în vîrstă de 37 și 52 de ani, din județul Prahova, potrivit Institutului Național pentru Sănătate Publică. Numărul deceselor cauzate de gripă a ajuns astfel la 101.

Decesele au fost înregistrate în cursul zilei de duminică, 10 februarie, în județul Prahova. Ambii bărbați, care sufereau și de alte boli, au fost confirmați cu virus gripal tip A H1 pdm09. Medicii nu știu dacă vreunul dintre ei se vaccinase sau nu antigripal, relatează Mediafax.

Numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns astfel la 101, de la începutul sezonului. Până miercuri, 7 februarie, se înregistraseră 3.455 de cazuri de gripa clinică, răspândite pe întreg teritoriul țării.

Comentarii

Marc Faur
Format ca artist plastic, Marc Faur a debutat în presă în anul 2001 ca jurnalist de externe la Agenția de știri Mediafax. Cariera sa profesională include publicații precum Realitatea Romanească și Libertatea. A mai colaborat la diferite reviste și a condus un periodic destinat iubitorilor și practicanțior de arte marțiale, Ki, Martial Sports & Philosophy.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele