O milionară rusă a murit după ce avionul în care se afla s-a prăbuşit în Germania

75
1 minut de lectură

Trei persoane, printre care se afla şi Natalia Fileva, una dintre cele mai bogate femei din Rusia, au murit duminică în urma prăbuşirii unui avion de mici dimensiuni la sud de orașul german Frankfurt, a anunţat poliția locală.

Potrivit cotidianului german Bild, un avion ușor de șase locuri s-a prăbușit într-un câmp și a izbucnit în flăcări lângă Egelsbach, un oraș din statul Hesse, relatează Mediafax.

Avionul aparținea companiei aeriene Globus, care face parte din S7 Airliner, a declarat o sursă din cadrul Agenției Federale de Transport Aerian din Rusia (Rosaviatsia).

S7 Airlines a confirmat decesul co-proprietarei companiei, Natalia Fileva, ca urmare a accidentului. Anterior, o sursă a declarat pentru Sputnik că incidentul a curmat viețile Nataliei Fileva și a tatălui ei.

Natalia Fileva, soția directorului S7 Vladislav Filev, zbura în Germania pentru un tratament medical, a precizat sursa. Cea de-a treia victimă este pilotul avionului.

O mașină de poliție care se îndrepta spre locul accidentului s-a izbit de un alt automobil. Trei polițiști au fost răniți, iar două persoane din cealaltă mașină au murit.

Cu o avere de 600 de milioane de dolari, Fileva a fost una dintre cele mai bogate femei din Rusia, ocupând locul patru, potrivit revistei Forbes.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele