Orban: București, singura capitală din UE care nu are încă o autostradă de centură

37
2 minute de lectură
Sursă imagine: Construim Romania

Premierul Ludovic Orban solicită sprijinul administrației locale pentru a realiza proiectul privind Autostrada de Centură a Bucureștiului. Șeful Executivului precizează că România este singura țară din UE a cărei capitală nu are încă o autostradă de centură.

„Județul Ilfov este un județ unic în România, este un județ care înconjoară Bucureștiul. Solicit sprijinul și prefecturii și primarilor care sunt prezenți pentru proiecte importante de infrastructură. După opinia mea cel mai important proiect de infrastructură care se va realiza în București este Autostrada de centură a Bucureștiului. Cred că suntem singura capitală din UE care nu are încă o o autostradă de centură. Chiar și centura actuală nu are decâr o jumătate realizată pe patru benzi și este extrem de important și pentru Ilfov și pentru București ca acest proiect sa se realizeze cu viteză maximă”, a declarat Ludovic Orban, la instalarea noului prefect de Ilfov.

Premierul a adăugat că evenimentul de instalare a prefectului de Ilfov a avut loc duminică, la ora 8:00 pentru a arăta că angajații din sectorul public trebuie să fie mereu la dispoziția cetățeanului.

„Să nu vi se pară ciudat stabilirea ceremoniei de instalare a prefectului de Ilfov duminică la ora 8:00. Vreau să transmit un mesaj clar, cei care se află în serviciul public trebuie să fie la dispoziția cetățeanului la orice oră în orice zi. Misiunea noastră este aceea de a pune în practică un program de guvernare care să reconstruască o administrație dedicată servicii interesului public, o administrație prietenoasă cu cetățeanul și care să ia decizii rapid și să acționeze în numele legii și al interesului public”, a completat Orban.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele