Orban, despre Tudorel Toader: Se plânge degeabă deocamdată. Ar putea să renunțe la epistole

27
2 minute de lectură
Sursa: gov.ro

Urmăriți-ne și pe Facebook

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că încă nu a făcut vreun demers oficial pentru revocarea fostului ministru al Justiției, Tudorel Toader, din Comisia de la Veneția și că acesta „se plânge degeaba deocamdată“. „Ar putea să renunțe la epistole“, i-a recomandat Orban lui Toader.

„Recunosc că ne-am gândit, dar până acum nu am făcut niciun demers. Ar putea să renunțe la epistole. Ar putea să se ducă să comunice cu colegii lui, în care el ca membru în guvern – preț pentru toate malversațiunile și pozițiile antieuropene din Justiție ale domniei sale, colegii săi pesediști l-au desemnat încă o tură în cadrul Comisiei de la Veneția. Încă nu am făcut niciun demers oficial“, a declarat premierul Orban.

El a adăugat că fostul ministru al Justiției „se plânge degeaba deocamdată“.

Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, a trimis luni o scrisoare deschisă Comisiei de la Veneția în care spune că a refuzat să dea OUG pe amnistie și grațiere, iar în procedura parlamentară, sub semnătura sa, Ministerul Justiției a dat aviz negativ modificărilor la recursul compensatoriu. De asemenea, Toader aduce la cunoștința Comisiei că în spațiul public circulă informația potrivit căreia Guvernul intenționează să solicite revocarea sa din calitatea de membru titular al Comisiei, din partea României.

Urmăriți-ne și pe Facebook

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele