Orban: O parte dintre funcționarii din ministere nu își vor mai regăsi locul în cadrul noilor instituții

45
1 minut de lectură

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a afirmat vineri că o parte dintre funcţionarii din ministere nu îşi vor regăsi locul în cadrul noilor instituţii, menţionând că intenţia este de evaluare, “acolo unde e posibil”, a competenţelor celor care ocupă funcţii de conducere sau de execuţie, precum şi de organizare de concursuri transparente, potrivit Agerpres.

“O parte dintre ei cu siguranţă nu îşi vor regăsi locul în cadrul noilor instituţii. Intenţia noastră este să facem şi o evaluare, acolo unde este posibil, a competenţei, a activităţii desfăşurate, a capacităţii de a ocupa funcţii de conducere sau funcţii de execuţie. De asemenea, vom organiza concursuri transparente care să fie obiective, cu comisii de concurs care să poată să analizeze efectiv calităţile, experienţa, capacitatea managerială a fiecărui candidat pentru funcţiile publice de conducere, care vor exista în structurile administrative”, a precizat Orban la sediul central al PNL, întrebat pe această temă.

El a adăugat că studiază foarte atent politica detaşărilor angajaţilor publici, care este una care generează instabilitate.

Mai multe detalii, aici

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele