Orban: PNL a votat în unanimitate susținerea lui Nicușor Dan la funcția de primar general

28
2 minute de lectură
Foto: Bogdan Cristel

Președitenele PNL, Ludovic Orban, a spus, vineri, după ședința Biroului Executiv, că a fost votată în unanimitate susținerea lui Nicușor Dan pentru funcția de primar general al Capitalei.

„PNL a votat în unanimate susținerea condidaturii lui Nicușor Dan la funcția de primar general al Capitalei”, a spus Ludovic Orban.

Nicușor Dan a fost prezent și el la conferința de presă organizată după Biroul Executiv al PNL.

„Vreau să mulțumesc PNL pentru încrederea pe care mi-o acordă. Este o deczie de responsabilitate pe care a luat-o în interesul public. Partidul avea mulți candidați potențiali care ar fi putut fi buni primari. Avem o administrație Gabirela Firea-PSD dezastruoasă în București. Am discutat despre soluții și care sunt convergente. PNL are cei mai buni primari din România. Experianța pe care o au e utilă pentru ce vrem să facem în București. În iunie vom schimba adiminstrația din București”, a declarat Nicușor Dan.

Sursa citată a adăugat că a avut o discuție cu cei de la PLUS și de la USR joi după-amiază.

„Mesajul comun a fost că urmează o întâlnire între forțele de opoziție din București pentru a ne armoniza pozițiile. (…) Tot ce am făcut a fost public. Anunțul public făcut acum un an a fost că sunt un candidat independent, care cere sprijinul partidelor. Am primit sprijinul USR, azi am și susținerea PNL”, a mai spus Dan.

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele