Ludovic Orban: “Solicităm CNA să aloce timpii de antenă pe audiovizual pentru campania pentru referendum”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a cerut joi CNA să aloce timpii de antenă pe audiovizual pentru referendum. El a afirmat că televiziunile pot refuza difuzarea oricărui clip sau mesaj referitor la referendum sub pretextul nealocării timpului de către CNA.

37
2 minute de lectură

„Vreau sa dau un mesaj public, solicităm CNA-ului să repare gafa monumentală pe care au făcut-o și anume aceea de a nu aloca timpii de antenă pe audiovizual pentru referendum. Nu vreau să considerăm că CNA-ul, ca instituție, susține boicotul infractorilor din PSD și din ALDE, și din acest motiv solicităm CNA să aloce timpii de antenă pe audiovizualul pentru campania pentru referendum. Nu s-a mai întâmplat până acum să nu se aloce timpii de campanie pentru referendum. De altfel a fost un referendum în cursul anului trecut, dar nu au avut nicio problemă să aloce timpii de antenă, iar acum pur și simplu nu au alocat timpii de antenă și orice televiziune poate să refuze difuzarea oricărui clip, oricărui mesaj privitor la referendum, pretextând că CNA nu a alocat timpii de antenă”, a declarat Ludovic Orban.

Liderul PNL a afirmat că va apela la toate demersurile pentru a sancționa CNA dacă instituția nu ia măsuri în privința alocării timpului de campanie pentru referendum.

„În cazul în care CNA nu va face acest lucru, vom apela la toate pârghiile legale pe care le avem la dispoziție pentru a sancționa acei membri CNA care refuză să dea acest drept cetățenilor de a fi corect informați prin intermediul mass-mediei audiovizuale privitor la referendum. Să nu punem răul înainte. Așteptăm ca membrii CNA să acționeze în conformitate cu lege și respect față de democrație, față de drepturile cetățenilor români de a fi informați privitor la referendum”, a conchis Orban.

Citiți și: Iohannis: „Românii sunt un popor liber și își exprimă voința prin vot, nu cu bâte”

[adrotate group="1"]

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Comentariul:
Introduceți numele